Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer s Marge prožívají manželskou krizi, a tak se snaží jakýmkoliv způsobem oživit svůj sexuální život. A co může být víc vzrušujícího než milostné hrátky prováděné na veřejných místech? (Česká televize)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica povedzme že nič moc, ale potom sa to rozbehne, paradoxne vtedy, keď sa zastaví golfová loptička. Čo nasleduje, je najerotickejšia sekvencia celého seriálu, teda pokiaľ považujete za erotické pozerať sa cez sklenenú strechu nového kostola na Homerov holý zadok. Vedľajšia dejová línia s hľadaním pokladov popritom úplne zanikla, ale Abraham u Flandersovcov pobavil. ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Homere, půjdeš k Vočkovi? Dal úplně nový samolepky na polštáře!" "S Marge trávíme víkend v penzionu." "Můžu jet taky?" "Ne, to by bylo divný. Při sexu, a vůbec...." ....Výborný díl s alternativním koncem Casablanky. "Jste milý stařík, že to říkáte.... " ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata piata, záverečná epizóda z deviatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Natural Born Kissers" (Rodení líbači). Po rokoch manželstva sa vzťah Homera Simpsona a Marge Simpsonovej ocitne vo fáze, keď už ich prestane baviť spoločný sex. Zdá sa im nudný, monotónny a fádny. Preto sa rozhodnú svoj milostný život okoreniť. Zistia, že ich oboch nesmierne vzrušuje, keď sa milujú na verejne prístupných miestach. **** ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Prasata, která projdou kolem farmáře, ze stodoly nemohla utéct, protože Homer za sebou zavřel vrata. (Duoscop)
  • Když se Homer s Marge schovají ve stodole, tak za sebou zavřou vrata. V dalším záběru jsou ale otevřená a v dalším je musí otevřít farmář. (Duoscop)

Reklama

Reklama