Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začíná nový školní rok, který si každý ze školou povinných dětí v rodině Simpsonových vychutnává po svém. Líza je jakožto vzorná jedničkářka pověřena seznámit svou novou spolužačku se školou a Bart pomáhá Homerovi sbírat „použitý tuk", který se dá velmi dobře zpeněžit... (Česká televize)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obe dejové línie nepatria zrovna medzi tie najlepšie čo kedy boli k videniu, ale obsahujú zopár luxusných fórov a navyše sa zaujímavo v závere prepoja. Len prečo Homer začne podnikať spôsobom, kedy je extrémne stratový a dokonca mu to nenapadne ani po tom, čo mu to vysvetlí Bart. Ale zase bez Homera by táto epizóda nebola nadpriemerná, jeho peripetie s hadicou nemajú chybu. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá, úvodná epizóda z desiatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Lard of the Dance" (Školský večierok). Homer Simpson sa pustí do podnikania s predajom použitého tuku. Do tohto pochybného kšeftu zapojí aj svojho syna Barta Simpsona. Založia firmu Simpson and Son Grease Company. Namiesto toho aby Bart nastúpil do školy zháňa so svojím otcom starý tuk po celom Springfielde. ***** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Postava Alex zmiňuje, že se jí líbí jméno Líza. Dabérka této postavy je Lisa Kudrow. V epizodě je také několik narážek na její seriál Přátelé (od r. 1994). (peeteno78)
  • Když je Líza u ředitele, tak ten má v některých záběrech na stole dvě pera a v jiných zase ne. (Duoscop)
  • Během vybírání vstupenek na školní diskotéku si Líza udělá na ruce tři značky. V dalším záběru už je ale na ruce nemá. (Duoscop)

Reklama

Reklama