Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homera ničí vědomí, že promarnil půlku svého života, a ještě nic nedokázal. V porovnání s Edisonem si připadá jako nýmand. A tak se pouští do svých vlastních vynálezů... (Česká televize)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z desiatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The Wizard of Evergreen Terrace" (Kúzelník z Evergreen Terrace). Homer Simpson je fascinovaný životom, prácou a vynálezmi Tomasa Alvu Edisona. Rozhodne sa, že pôjde v jeho šľapajách. Chce sa tiež stať takým úspešným vynálezcom ako bol Edison. Lenže jeho nápady sú buď neoriginálne, nepraktické alebo vyložene hlúpe. Je z toho značne flustrovaný. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kutil Homer, to nemôže sklamať. Chvíľu to síce trvá, ale keď sa jeho myseľ naplno rozbehla, bol nezastaviteľný. No a pointa? Najlepšie vynálezy vás môžu napadnúť, keď začnete zaspávať na stoličke pri premýšľaní a začnete padať dozadu. Ale čo z toho, keď pri akcii, vďaka ktorej sa môžete stať milionárom, necháte vašu múdru hlavu doma. To z toho potom budú mať osoh len Edisonove deti. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Marge, promarnil jsem půlku života!" ,,Pane, potřebujete odtahovou službu?" ,,O čem to sakra blábolíš, Marge?" • ,,DORAŽ HOO! DORAŽ HOO!" • ,,Homere! Tys to měl nastavené pro šlapky!" ()

Reklama

Reklama