Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líza onemocní a nemůže do školy. Nejprve nastalou situací značně trpí, ale brzy si najde náhradu: videohry. Jenže pro hraní videoher zapomene na přípravu do školy, takže když se po nemoci znovu objeví ve třídě a má psát test, dostane se do maléru. A tak před ní vyvstává otázka: buď bude poprvé ve svém životě podvádět, anebo dostane pětku... (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z desiatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Líza má jednotku" (Lisa Gets an ´A´"). Líza Simpsonová ochorie a tým pádom sa nemôže zúčastniť vyučovania. Jej prvotné úprimné sklamanie čoskoro vystrieda očividné ulievanie a simulovanie. Keď potom znova zasadne do školskej lavice je nútená podvádzať, aby úspešne absolovovala test z matematiky. Má z toho výčitky svedomia. Jej otec Homer Simpson si doma vykŕmi chutného morského raka. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát sú obidve dejové línie dokonalé, Homerove peripetie s humrom a Lízin problém... s čím iným než svedomím. Tentokrát sa ale ukáže ako rozumný pragmatik samotný Skinner, jeho podvod si nezadá nič s finále legendárneho podrazu. A potom to ešte zaklincuje Homer s poslednou večerou, aby to bolo už úplne dokonalé. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Tati, humři potřebuji slanou vodu!" ,,Jako bych to nevěděl." *nasype sůl* ,,Tati rybičky!" ,,Neboj, doladím to!" • ,,Klid neuvidíš nic jinýho než když táta bojkotoval kalhoty." • *Hrabe se v záchodu* ,,Dobře děláš maličká, já taky jednou dostal sardel a nedopadl jsem v životě vůbec špatně. OHOHO ono vás je tam víc?!" • ,,Ráčku? RÁÁÁČKŮŮŮŮŮ!" ()

Reklama

Reklama