Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dědečkovi prasknou obě ledviny. Zachránit ho může jen jeho vlastní syn – Homer, když mu daruje jednu svou ledvinu. Zpočátku je Homer odhodlán otci život zachránit, ale na operačním lůžku už vše vidí jinak... (Česká televize)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osma epizóda z desiatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Homer Simpson a ľadvina" (Homer Simpson in: ´Kidney Trouble´). Homer Simpson svojim egoiznom zapríčiní, že jeho otec Abraham Simpson príde o ľadviny. Aby mohol ďalej žiť musí mu Homer darovať jednu svoju ľadvinu. Pre Homera je to veľmi náročné rozhodnutie. Daruje svojmu otcovi jeden zo svojich vnútorných orgánov? Dokáže to pre neho spraviť? ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa vyjadrili, že toto je jediná epizóda, kde to prehnali a časom by trampoty s obličkami vynechali, pretože to bolo voči Abrahamovi príliš kruté. Okrem toho je to ale veľká sranda, špeciálne úvod vo "Westworlde" je absolútne bezchybný. No a z celebrít to tentokrát schytá Larry Hagman, kto by to bol povedal, že už má tretiu náhradnú obličku a piate srdce, ak si to dobre pamätám. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Tati svítí kontrola motoru." ,,Á odlepila se mi nálepka" • ,,Hele mami: [Homer Simpson hledán za ignoranci]!" ,,Hehe, to jsi koupil v suvenýrech?" ,,Ne, tamhleten pán to rozdává." ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia skvelá epizóda rodinky Simpsonových. "Jaký je tvúj příběh cizinče? Na zemi mi všichni říkají Homer Simpson. Slíbil jsem otci darovat ledvinu, ale dostal jsem strach a nechal ho ležet na smrtelné posteli. Jednou jsem ukradl harmoniku slepý opici, ale z tebe jse mi dělá špatně. Už nikdy nebudu dúvěřovat cizejm lidem." S dedom to podľa očakávania dopadne dobre, ale Homra to poriadne vytočí. "Někdy spát musíš." ()

Reklama

Reklama