Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Flanders se trápí tím, že byť už je v důchodu, za celý svůj život si nic pořádně neužil, nikdy se „neodvázal". A tak požádá Homera, aby mu dal lekce z nevázaného života. Homer je tou poctou nesmírně potěšen a bere Flanderse na výlet do Las Vegas... (Česká televize)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z desiatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Viva Ned Flanders" (Nech žije Ned Flanders). Homer Simpson zobiere svojho pobožného, puritánskeho suseda Neda Flandersa na neplánovaný, spontálny výlet do nevadského Las Vegas. Tam strávia divokú noc plnú neviazanej zábavy, hazardu a alkoholu. Ráno zistia, že sa oženili s dvoma miestnymi prostitútkami. Je to veľmi ošemetná situácia. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flanders zažije najlepší a zároveň najhorší deň svojho života. Navyše sa od "Boha" dozvie, že keď má peniaze, má hrať ďalej. Čo mu chudákovi ostáva? No už sa len ožrať a zobrať si za ženu miestnu servírku. Ten Stanley Cup zatiaľ pre Vegas ešte nebol, ale možno sa raz dočkáme. Pre Homera ide samozrejme len o taký bežný deň, ktorý akoby mimochodom strávi mimo Springfield, iba tá manželka, no to je trochu menší problém... ()

Reklama

Reklama