Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer chce vidět utkání v americkém fotbale. Ten se však nekoná přímo ve Springfieldu, a tak se Homer rozhodne zorganizovat autobusový „zájezd" pro všechny skalní fanoušky (tj. pro muže)... (Česká televize)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ísť o finále Ligy majstrov, s plným počtom by som neváhal. Takto mi odkazy na americký futbal asi nedochádzajú, ale Doly Parton a Vincent Price tu majú kúzelné chvíľky. Prečo ale vo väzenskom systéme v USA nemajú jednotný systém budovania mreží, mi rozum neberie, taký Wiggum skoro prišiel k úrazu. Muži síce prišli o sledovanie zápasu, na druhú stranu sa ale dobre najedli, napili a Homer si zatelefonoval dokonca aj s Clintonom. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Ví o nás! Mám tu halu zatopit?" ,,Ještě ne. Dáme si svačinu." • ,,Ale ne, tyhle kola se nedají seřídit. Slyšíte ten zvuk?" ,,Ne." • ,,Hehe leštění poklic, na to jsem neskočil ani já. Ačkoliv, zima už je za dveřmi. • ,,Lenny, co ty na to?" ,,Éééééé" ,,No ták!" ,,Éééééé! ,,Ale no ták" ,,Éé tak joo." • ,,Promiňte, chlapi nechali na záchodě trochu nepořádek" ,,Na jakém záchodě?" • ,,Jestli voláte kvůli noháám, dejte mi svou adresu a moje asistentka Judy Vám je okamžitě přiveze." ()

Reklama

Reklama