Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge se bojí předjíždět, vždyť na Homerovo staré auto se přece nedá spolehnout. A tak jí Homer „s velkorysostí sobě vlastní" přenechá své nové auto, které jeho kamarádi považují za „zženštilé". A z Marge se najednou stává pirát silnic... (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda z desiatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Marge Simpson in Screaming Yellow Honkers" (Marge - kráľovná ciest). Homer Simpson je okúzlený novým modelom štýlového SUV auta. Ihneď sa rozhodne, že si ho kúpi. Hrdo sa v ňom vyváža, až do chvíle kedy zistí, že tento model je určený pre ženy. Po posmeškoch od svojich kamarátov sa auta zriekne a daruje ho svojej manželke Marge Simpsonovej. Tá po počiatočných rozpakoch sa s ním zžije do takej miery, až to bude na jej škodu. Veľké SUV so silným motorom jej dodá arogantné sebavedomie. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšie z Homerových áut, ktoré dostanú poriadne zabrať. Toto si ale zapamätáte, pretože nepatrí medzi tie 20 rokov staré. Ale ihneď po príchode do práce mu dajú kolegovia poznať, že sa pri nákupe trochu sekol... No nič, ešte že má manželku a tá si ho užije do sýtosti. Ešte lepšie je ale asi finále v miestnom Zoo a potom aj v uliciach Springfieldu, kde si Homer poriadne užije s jedným rozzúreným nosorožcom. Jedna z najuletenejších epizód vôbec, v tom dobrom zmysle slova. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Canyoneeeroo"! *ch-čč* • ,,Marge, to není ono, když se na mě nedíváš, jak ležím na gauči a cpu se!" • ,,Magie smrdí a kočka pořád něco chce a já nevím co!" • ,,Odsuzuji vás k políbení mé zadnice!" • ,,Šéfe, můžu si alespoň chránit rozkrok?" ,,Medvědi nemluví, Eddie." • ,,Váš otec řídí jako pomocný" ,,Ale alespoň mám řidičák.... rychle děti, přehnal jsem to." ()

Reklama

Reklama