Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer zaskakuje za řidiče kamionu – do tří dnů musí náklad dovézt na určené místo. Jako závozníka si s sebou vezme Barta. Jenže cesta je příliš dlouhá – nikdy nevíš, co se může stát... (Česká televize)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda z desiatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Maximum Homerdrive" (Na plný plyn). Homer Simpson sa pustí do súťaže v jedení so statným vodičom kamiónu. Ten ho bez väčších problémov porazí. Lenže krátko potom skolabuje a zomrie. Homer sa rozhodne, že uctí pamiatku svojho súpera tak že dovezie jeho náklad na miesto určenia. Stane sa z neho kamionista. Na cestu vyrazí spolu so svojim synom Bartom. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď niekto v Springfielde nešťastnou náhodou zomrie, vždy je to sprevádzané čiernym humorom a vždy je nablízku... Homer. Vďaka pretekom v jedení (Homer prekvapivo prehrá) sa ale na krátky čas stáva vodičom kamiónu. No a nebol by to on, keby proti sebe nepoštval všetkých nových kolegov. Prezradí totiž jedno ich veľké tajomstvo. Osobne ma bavila aj línia "doma", zvonček: perpetum mobile" pobavil. Ale asi si ho nekúpim. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned úvodní rozhovor kolem očkování proti vzteklině signalizuje, že půjde o špičkový díl plný parádních hlášek. Homer řídí kamion, zatímco Marge má potíže s instalací domovního zvonku s melodií. Naštěstí vše jistí tajemný seňor Cililink. ()

Reklama

Reklama