Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Díky Líze se mají příští olympijské hry konat ve Springfieldu. Veškeré přípravné akce vycházejí až do chvíle, kdy Bart před nastoupeným organizačním výborem olympijských her, který má definitivně rozhodnout, prohodí vtipné poznámky o některých jeho členech – a všechny sny jsou okamžitě pohřbeny. Za trest se pak musí všechny děti zúčastnit dobročinných akcí. Bart je vyslán do domova důchodců... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda s jednými z najluxusnejších hlášok a scénok vôbec. Homer a pružiny, Bart a dôchodci, dolár verzus rubeľ, Millhouse a striekačky. Mimochodom, podarilo sa mu nájsť tú protilátku? ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénář obstojí sám od sebe, ale Simsponovi vždycky uměli vtipně propojit děj s popkultuními odkazy. V Old man and the C student (hříčka s Old man ant the sea Ernesta Hemingwaye) se historkou nenásilně prolínají beatlesovský Perný den a Formanův Přelet nad kukaččím hnízdem. ()

Tadeusz 

všechny recenze uživatele

Doporučuji Maskvů, kde si za jeden dolar koupíte sedm rublů... Dvanáct rublů... Šedesát rublů... Tisíc rublů... Musím letět. ()

Reklama

Reklama