Reklama

Reklama

Simpsonovi - Série 13

(série)
USA, (2001–2002), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Harry Shearer, Hank Azaria, Pamela Hayden, Tress MacNeille, Marcia Wallace, Russi Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (12)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr jednotlivých dílů třinácté série 79%. Dobrá série. Možná s vyjímkou epizody na pranýři žádný špatný díl (byť pár dost podprůměrných). Žádný díl vysloveně nevyčníval, ale epizody - jsem cholerik, ale léčím se a malá vysokoškolačka považuji za to nejlepší co nám 13. série Simpsonů dala. Jsem zvědav v jaké sérii přijde obávaný sešup kvality. **** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno nie tak vyrovnané ako naposledy, a viackrát predtým, ale osobne som mal dojem, že v závere to tvorcovia rozbalili v niekoľkých epizódach naplno. Stále ale platí, že ťažko vyberať to najlepšie, skúsim vyzdvihnúť narýchlo Zamilovaného Burnsa, Napoly neslušný návrh, Cholerika alebo klasicky čarodejnícky diel. Dokonca aj jediná epizóda série v modrých číslach je slušnou zábavou. Poteší určite aj špeciálny historicko-literárny diel. ()

Reklama

Galerie (20)

Zajímavosti (151)

  • V úvodu epizody je zmíněn Garri Kasparov, známý ruský šachový velmistr a mistr světa v šachu. (Duoscop)
  • Během hovoru s policistkou řekne Smithers panu Burnsovi, že do konce Dne vlajky zbývá dvanáct vteřin. Jeho hodinky ale ukazují jiný čas. (Duoscop)
  • Knížky, které si v úvodu epizody kupuje Komiksák, odkazují na seriál Star Trek (od r. 1966). (Duoscop)

Reklama

Reklama