Reklama

Reklama

Simpsonovi - Série 14

(série)
USA, (2002–2003), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Alf Clausen
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (14)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najvyrovnanejších sérií, kde som nešetril plnými počtami. Čiže vyberať tie najlepšie epizódy tentokrát nemá už vôbec zmysel. Ale čo už, označme napríklad Chrám Simpsonovcov, rockovanie so Stonnmi alebo Nedovu krásku. Nechýbajú piliticky nekorektné fóry a množstvo dnes už kultových scén a hlášok. Inými slovami ide asi ešte o lepšiu sezónu než bolo zopár predchádzajúcich, tiež ale bez pochybností ohodnotených plným počtom. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr jednotlivých dílů čtrnácté série 78%. Z mého pohledu slabší série. Bylo poznat, že éra nejlepších dílů Simpsonových už je za námi. Díly, jako takové nebyly špatné, ale zase se nenašel ani jeden, co by kvalitou vyčníval. Tím asi nejlepším byl "Kdo chce zabít Homera" **** ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer gay? Marge s dudama, potažmo svalama? Šáša v politice? Ok, se čtrnáctou sérií už to jde s celým seriálem celkem z kopce... je tu sice pořád ještě spousta vtipů a gagů, ale už se z celého seriálu začíná vytrácet ta slabá humorná nekorektnost a začíná to víc volat po vážnějších tématech... hodně dílů si pamatuju z dětství, a furt to smrdí nostalgií, ale hodně dílů tratí teď oproti starým sériím... ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Simpsonovci ostanu asi uz navzdy najlepsim animovanym serialom, ba priam kultom. I ked kvalita dielov klesa, potom zase stupa a zase klesa v kazdom diely sa najda ta hlaska, ci scena pri ktorej sa zasmejete od srdca. ()

Reklama

Reklama