Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer objeví aplikaci, díky které se mu značně zjednoduší život. Může si za sebe sehnat náhradu na všechno, do čeho se mu vůbec nechce. A jako obvykle se mu nechce do ničeho. Dokonce zařídí Bartovi náhradního otce. Jenže když dorazí oblíbený hráč amerického fotbalu Matt Leinart a Bart nešetří nadšením, Homer se začne cítit odstrčený na vedlejší kolej a žárlí. Pomůže mu Millhouse, který má trable s vlastním tátou? Děda Simpson se mezitím dozvídá, že bude znovu otcem, a je z toho patřičně zděšený. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer objaví špeciálnu firmu, ktorá za vás urobí úplne všetko. A zadarmo. Jedine že by teda nie. Ale kto mohol vedieť, že keď chce po vás internetová stránka číslo vášho účtu, tak vám za svoje služby bude strhávať peniaze? Výsledok? Homer sa zblíži s Milhouseom, Bart zase s Milhouseovým otcom a Abrahám kedysi hádzal deti do slnka, kým to úrady nezmyselne nezakázali. A do toho množstvo skvelých fórov, vrátane toho politicky nekorektného s Oudžejom. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer Bartovi "tys mě řekl Tati"odpověď "všechno je jednou poprvé.....a naposled" +Vočko si objedná v h a z o v a č e do své hospody+v následující epizodě Burns opět sděluje Smithersovi"vypusťte psy")"měl byste být zdvořilejší, pane" "vypusťte tedy psy-prosím" ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama