Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart tropí ve škole výtržnosti, a tak ředitel Skinner doporučí Simpsonovým návštěvu výzkumného pracoviště, kde by na Bartovi mohli vyzkoušet účinky nového „zklidňujícího" preparátu. A světe, div se, z Barta je najednou poslušný školák. Ale pomyslel vůbec někdo na vedlejší účinky? (Česká televize)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Už nikdy nebudu svému dítěti dávat nebezpečné léky. Od téhle chvíle jen čerstvý vzduch, spoustu lásky a stará dobrá sedativa." Zlobí Vaše dítě? Tak mu dejte Fokusol nebo ho donuťte pravidelně cvičit. Jasně, že vyhrazuje chemie, protože takových naivků jako jsem já, kteří s dětmi cvičí, je už hrozně málo. Nicméně tentokrát mě nejvíc pobavil prostorový model propadu inteligence, Ned Flanders jako hořící motorkář Vzteklej pes a samozřejmě homerunoví padouši, od kterých by člověk podraz nečekal. Jdu si půjčit tank a sestřelím pár satelitů. Samozřejmě těch, na kterých neběží noční erotický kanál. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z jedenástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Brother's Little Helper" (Bartove napravenie). Kvôli dlhodobo pretrvávajúcim problémom v škole je Bart Simpson poslaný na vyšetrenie ku psychológovi. Ten mu naordinuje liek, ktorý má normalizovať jeho správanie. Čiastočne to zafunguje. Lenže po čase sa začnú u Barta objavovať znepokojujúce vedľajšie účinky. Začne mať silnú paranoju. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart trpí poruchou sústredenosti, našťastie je tu ale riešenie, špeciálny liek. Ako každá správna medicína má ale vedľajšie účinky a osobne sa domnievam, že nový Bart je aspoň tak cool, ako ten starý. Ale ako dobre vieme, na konci sa všetko musí vrátiť do starých koľají, respektíve aspoň k starým dobrým sedatívam. Ešte predtým ale poteší návšteva u pána riaditeľa a jeho "grafy" a pokusné morčatá. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Pomoc požár-ní auto. Pomoc požár-ní helmy. • ,,T droga má vedlejší účinky.... Já jen, že mi varlata nevejdou do slipů!" ,,Barte, vyndej ti pomeranče!" *vloží je do svačinových sáčků* ,,No mámí!" ,,Nebuď jak malá!" • ,,Nějaké jiné zvláštnosti?" ,,Přestal mrkat, prý by ho dostali." ()

Reklama

Reklama