Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer vyhraje turnaj v bowlingu. Jako nejúspěšnějšího hráče Springfieldu ho oslavují i televizní reportéři, zvou ho do nejrůznějších pořadů... Ale stejně tak jako na jakýkoli jednorázový úspěch i na Homerův excelentní výkon se pomalu zapomíná. Homer se se ztrátou své popularity nemůže smířit a uvažuje o sebevraždě. V poslední chvíli si uvědomí, že jeho nadějí jsou děti... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Tak jo chytráku, kde hoří?" ,,Támhle!" • ,,Ne, když vás neuvidím, tak se mi nic nestane." ,,Myslím, že nás dostal, pane." • ,,Hele Maggie, jsem Kvítek - tele skřítek, stoprocentní chlap, aby bylo jasno!" • ,,MAGGIE! Zavolej Aquamana!" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špičkové hlášky od začiatku do konca, i keď dej je trochu nesúrodý, od Homera ako rekordéra v bowlingu sa dostávame k rozvoju jeho vzťahu s Maggie. Obe dejové línie sú ale výborné, tak ani nevadí, že sú na seba našróbované dosť umelo. A znova tu máme chudáka Rona Howarda, ktorý tento seriál berie ako nejakú vlastnú psychoterapiu, pretože v realite ho asi všetci zbožňujú a potrebuje k životu aj nejaké to sebazhadzovanie. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Po havárii elektrárny Fukušima se v Japonsku nesmí vysílat žádná epizoda, ve které se kdokoli vystavuje radioaktivnímu záření, včetně této epizody, v níž má Homer za trest sníst radioaktivní odpad. (WalterIK7)
  • Kouzelnické duo, předvádějící na jevišti nebezpečný trik se žralokem, je skutečné kouzelnické duo Penn & Teller, které tvoří Penn Jillette a Teller. Teller za 45 let kariéry na jevišti nepromluvil ani slovo. V seriálu Simpsonovi ale pravidlo omylem poruší, když Homer vstoupí na jeviště. (Alfréda)
  • Když Homer mává Líze, která je v okně, tak Líza zatáhne žaluzie, které předtím v okně nebyly. (Duoscop)

Reklama

Reklama