Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

A opět jsou tu tři „hrůzu" nahánějící historky v rámci čarodějnického dílu: Tátův duch, Z pohádky do pohádky a Noc delfínů. (Česká televize)

Recenze (12)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z najlepších čarodejníckych dielov a s originálnymi zápletkami, ktoré by vás len tak nenapadli. Dobre, Homer ako duch sa ponúkal už od začiatku, zbierka slávnych rozprávok a predovšetkým delfíny - pomstitelia sú tip - top neošúchané príbehy. Až by človek chcel vidieť pokračovanie, ako to bude s ľudstvom naďalej po tom, čo bol svet ovládnutý týmito morskými savcami. Hlášky sú všade kde sa pozrieš, ale Homerovo povzbudenie, že snáď ešte jeden živočíšny druh vyhubíme, je vrcholom epizódy. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda z dvanástej série obsahuje tituly: "G-G-Ghost D-D-Dad", "Scary Tales Can Come True", "Night of the Dolphin". ***** ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Když Homer odjíždí ráno do práce, tak před jeho auto spadne strom. Simpsonovi ale před domem žádný strom nemají. (Duoscop)
  • Když Homer vyjíždí autem od domu, tak drží volant pravou rukou. V dalším záběru ale bude mít ruce vyměněné. (Duoscop)
  • Když na Homerovo auto spadne obří zeměkoule z budovy, tak mu upadne vnitřní zpětné zrcátko. V dalším záběru je ale zrcátko zase na svém místě. (Duoscop)

Reklama

Reklama