Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Telefonní úřad ve Springfieldu nemá dostatek čísel, a tak pro některé domácnosti zavede novou předvolbu. To se ale nelíbí Homerovi, který si musí zapamatovat nová čísla, a navíc odhalí i to, že novou předvolbu dostali jen ti chudí občané Springfieldu. Dojde k rebelii, která vyústí až v založení Nového Springfieldu, jehož starostou je zvolen Homer Simpson... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Springfielďania sú bohužiaľ blbší ako opice a nie sú schopní si zapamätať viac ako desať čísel, a tak nastáva v meste nová doba. Nové predvoľby vedú až k vzbure a mesto sa rozdelí na dve časti. V Novom Sprigfielde sa stane starostom Homer a vy môžete hádať, ktorá časť bude ekonomicky viac prosperovať. Dejová línia s The Who išla trochu mimo mňa, ale finále na Springfieldskom múre je skvelé. ()

snebka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 7,4 • V USA 5. Listopadu 2000 • Brockman: Oni používají přízemní termíny jako Jó fakt? A pojď jsem na chvíli! Homer: Jó fakt, vy si myslíte, že jste lepší? Barte pojď jsem na chvíli! Bart: Ty pojď jsem na chvíli! Homer: Jó fakt?! • 84/100 ()

Reklama

Reklama