Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šáša Krusty má nemanželské dítě! Nebyla by to zas až tak fascinující zpráva, Šáša tuto novou informaci přijal celkem chladně, ale malá holčička po něm chce, aby s ní trávil některé dny jako otec. Jenže otcovství je pořádná fuška, což si uvědomuje i sám Šáša, a tak se rozhodne požádat o zasvěcené rady zasloužilého otce Homera Simpsona... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý diel, v ktorom hrá prím cynický šašo Krusty je osviežením seriálu, pre mňa však zostáva záhadou, prečo sa každý Springfieldčan, majúci nejaké osobné problémy vždy obráti so žiadosťou o pomoc či radu práve na slabomyseľného Homera... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda z dvanástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Insane Clown Poppy" (Napravenie šialeného klauna). Jedného dňa sa na autogramiáde klaun Šáša Krusty dozvie, že je otcom nemanželského dieťaťa. Jeho dcéra sa volá sa Sophie a má osem rokov. Táto epizóda je však pre mňa zaujímavá najmä preto, že sa v nej na krátku chvíľu objavil spisovateľ Stephen King. Sľúbil Marge Simpsonovej, že keď sa vráti ku písaniu horrorov, tak jej to iste dá vedieť. "Call Marge Re: Horror" ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nahláškované od začiatku do konca, ale keďže Šáša Krusty nie je príliš obľúbenou postavou (čo tvorcovia asi nereflektujú) tak nie príliš populárna. Už úvodné hrátky Homera s Bartom sú doslova výbušné a následná návšteva knižného veľtrhu prinesie množstvo skvelých fórov. Zápletka s Krustyho dcérou nepatrí medzi tie najlepšie, ale akonáhle sa do hry zapojí mafia, dostane to správne grády. ()

Reklama

Reklama