Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer přijde o všechny životní úspory, a tak se rozhodne za úplatu poskytnout svou maličkost k testování v zájmu vědy. Vědci pak náhodou zjistí, že Homer má v mozku zapíchnutou pastelku, která v jeho případě způsobuje velký pokles IQ. Když ji odstraní, jeho inteligence vzroste, ale s tím vyvstává nový problém: Má chlap s IQ 105 někde šanci? (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak z tohto prekvapenia som trochu zmätený. Za všetko môže iba pastelka? A prečo sa musí zase všetko vrátiť do starých koľají? Fór s doktorom Dlahom a jeho spôsobom prezerania rentgenových snímok je absolútny top. Len sa stále neviem vyrovnať s faktom, že za všetko môže len tá pastelka a že sa Homer nakoniec rozhodol tak ako sa rozhodol. Vlastne to sedí, byť priemerne inteligentný je to najhoršie. Nie ste ešte snob, ale nezapadnete ani do masy. No a Homer ako animovaný pes na vécku, to sa musí vidieť, inak neuveríte. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homerova příhoda s pastelkou a velmi vtipným vysvětlením jeho nízkého IQ předchází pověst samotného seriálu na míle daleko, nyní jsem si ji rád zase připomněl a hlavně scénky v laboratoři jsou zkrátka perfektní. ()

Reklama

Reklama