Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prodavač komiksů dostane infarkt. Bart s Milhousem mu svým pohotovým zásahem zachrání život. Prodavač je pak z vděčnosti pověří dočasným vedením své prodejny. Využijí ti dva svého obchodního ducha? (Česká televize)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohodová epizóda, ktorá ale tým najlepším predsa len konkurovať nemôže. Ale je fajn, že aj komiksák dostal svoj priestor, i keď spúšťačom všetkého je jeho infarkt. Jeho srdce dostane zabrať ešte raz, zdá sa, že vo vzduchu je v Springfielde veľká láska. No a Bart a Milhouse prídu k práci snov, ale nič netrvá večne, väčšinou 22 minút. Ako bonus sa dozviete, kto je skutočným otcom Lukea Skywalkera. To vám ale neprezradím. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z dvanástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Worst Episode Ever" (Náhla srdcová príhoda). Obézny, arogantný predavač komiksov Jeff Komiksák Albertson dostane infarkt. Počas jeho hospitalizácie sa o chod jeho obchodu majú postarať Bart Simpson a Milhouse Van Houten. V tajnej miestnosti pod obchodnom objavia Komiksákovu filmotéku s tisíckami nelegálnych pirátskych nahrávok. ***** ()

Zajímavosti (6)

  • V epizodě vidíme, že doživotní zákaz vstupu do obchodu s komiksy mají Levák Bob, Nelson Muntz, tvůrce seriálu Matt Groening a Milhouse spolu s Bartem. (don corleone)
  • V některých záběrech mají Simpsonovi na příjezdové cestě skvrnu a v jiných ne. (Duoscop)

Reklama

Reklama