Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Springfieldu přijede hudební producent, který shání kluky do nové chlapecké kapely. Vybráni jsou Bart, Milhouse, Nelson a Ralph. To, že zpívat neumějí, to přece nevadí, hvězdu jde udělat z kohokoli, jen k tomu musíte mít ty správné prostředky. A tak se na scéně objevuje kapela Paka z party... (Česká televize)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z dvanástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Nová chlapčenská kapela"(New Kids on the Blecch). Bart Simpson, Milhouse Van Houten, Ralph Wiggum a Nelson Muntz sú vybratí, aby sa stali členmi chlapeckej speváckej skupiny Paka z party. Stanú sa z nich teenagerské hviezdy. Lenže vysvitne, že skupina je financovaná armádou, aby sprostredníctvom agitačných piesní a podprahových správ rozšírila rady svojich brancov. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mojich najobľúbenejších epizód. Skvelý nápad so založením chlapčenskej skupiny je perfektne vypointovaný skutočnou motiváciou producenta a možno prídu aj N´Sync. Teda oni prídu určite, či skôr doskáču za zvukov hudby. A novej chlapčenskej skupine na čele s Bartom poradia ako správne na vec. No a najväčšou zábavou bolo pre chalaňov určite nakrúcanie videoklipu na Blízkom východe. ()

Reklama

Reklama