Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do springfieldské základní školy přichází nová žákyně, která okamžitě začne fyzicky napadat jen ty „chytré" děti. A nebyla by to Lisa, kdyby nezačala pátrat po důvodu jejího agresivního chování... (Česká televize)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Simpsonovci ako vynálezci zase bodujú, Líza aj Homer prídu s revolučnými nápadmi. Domáci boj Homer vs. Maggie má jasného víťaza a tak je jasné, že treba niečo zlepšiť a bude to mať dopad na celý Springfield, bohužiaľ ale aj negatívny na miestnu ekonomiku. No a Líza zistí, čo už storočia spôsobuje školskú šikanu a má aj dôkaz. Našťastie nájsť protilátku nie je až taký problém, stačí sa prehrabať v domácej kuchyni. Opäť boduje aj Willie, najväčšia zábava je ale pri záverečnej vedeckej konferencii, kde dostane na bendžo úplne každý nerd. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Říkali, že když přijdu zase pozdě, tak poletím. Nechci riskovat!" • ,,Vidíte, jak snadno by se Vaše dítě dostalo k této... kojenecké výživě?!" ,,Néééé!" • ,,Vzpomínáš si na svůj první den ve škole?" ,,Když beru pravidelně tyhle prášky, tak ne." ()

Reklama

Reklama