Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simpsonovi vyhrávají zájezd do Nového Zanzibaru. Společně s místním průvodcem si vychutnávají krásu přírody, seznamují se s domorodým obyvatelstvem a narazí i na pytláky... (Česká televize)

Recenze (14)

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zapalte někdo toho opičáka!" ___ "Prezident Muntu při státním převratu neprolil ani kapku krve. Jenom škrtil a škrtil." ___ "Barte, vylez na ten kopec a rozhlídni se, kde jsme." - "Na Kilimandžáro?!" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pepsi uvádza Nový Zanzibar v jednej z najvtipnejších epizód vôbec. A možno v tej najexotickejšej v celom seriáli. Kanonáda dokonalých fórov od začiatku (obchod) do konca ("dusiaci" prezident v lietadle). ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhých letech jsem si zopakoval jedno ze zahraničních dobrodružství, ke kterým se kdy žlutá rodina dostala a i napodruhé (možná napotřetí...?) jsem se několikrát od srdce zasmál, jako bych epizodu ještě neviděl. Homerova hloupost na diváka opět zafungovala správným směrem. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Kdyby vaše matka nebyla tak vybíravá, mohli bychom nakupovat u pumpy jako všichni." • ,,Afrika! Tam bude jistě spousta jídla!" • ,,Připravte se na přistání v Tanzanii. Oprava nyní už Nový Zanzibar. Omlouvám se, nový název zní: Pepsi představuje Nový Zanzibar." • ,,To je náš vůdce, neprolil při převratu ani kapku krve! Jen dusil a dusil..." • ,,Tak počkat, nosorožci se nerodí z vajec.." ,,Co si právě teď viděla, Lízo?" ,,Já vím, ale.." ,,Co si viděla?" ()

Reklama

Reklama