Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer musí zůstat dva týdny doma, protože má natržené vazy v koleně. Jímá ho z toho hrůza, neboť se příšerně nudí, a tak se rozhodne, že si hlídáním dětí zpestří svůj denní program. V domě Simpsonových tedy začíná fungovat Dětské centrum strýčka Homera... (Česká televize)

Recenze (7)

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"S panem Simpsonem je legrace. Vyprávěl nám, jak má podělanej život." __ "Kam to jedeme, pane Simpsone?!" - "Řeknu ti, kam nejedeme. Do vězení!" - "Tak to otočte..." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muži v strednom veku by už asi nemali hrať basketbal. Inak to ani dopadnúť nemohlo, Homer proste nie je Carl. No ale čo bude robiť doma na vozíku? Riešenie by sa našlo, len ťažko povedať, čo na tom môže Homera baviť. Viacero fórov sa vydarilo, len zápletka mi prišla trochu pritiahnutá za vlasy. Situáciu nakoniec vyriešia Bart s Lízou a toto riešenie sa najprv javí ako dosť podpásovka, ale keď sa pozrieme na veci v širších súvislostiach, nič lepšie urobiť nemohli. ()

snebka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 7,3 • V USA 13. Května 2001 • Tenhle díl mi nesedl. Kdyby roli Homera převzala Marge dalo by se to chápat. Navíc Homer je typický povaleč, který je rád, když může jen sedět na gauči a nic nedělat. • 67/100 ()

Reklama

Reklama