Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve třech epizodách čelí Homer smůle, a tentokrát vskutku osudové – on i jeho blízcí jsou prokleti vědmou; Simpsonovi se musí vypořádat s agresivním domem-počítačem; a Bart s Lízou navštěvují čarodějnickou školu... (Česká televize)

Recenze (16)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda z trinástej série obsahuje tituly: "Hex and the City", "House of Whacks", "Wiz Kinds". ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod je možno slabší ako zvyšné dva príbehy, leprikon má ale najlepšiu chvíľku až v závere, v aute s Piercom Brosnanom. No a ten ako domáci počítať skutočne váľa, i keď ide o umelú inteligenciu, stále má povestný anglický šarm. Ak tipujete, že dostane zálusk na Marge, nemýlite sa. Ako skoční, to ale rozhodne neuhádnete a závidieť mu nebudete. No a paródia na Harryho Pottera prináša najlepší moment, kedy Smithers ako had začne hltať Burnsa ako čarodejníka číslo 1. Neuveriteľná scéna... ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší je prostřední historka, parodující vesmírný počítač z filmu 2001: Vesmírná odyssea. U toho jsem byl opravdu napjatý. Zbylé dvě historky jsou slabší, i tak jde pořád o výborný čarodějnický díl. ()

Reklama

Reklama