Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si Homer přivodí úraz a musí mu být sdrátovány čelisti, zavládne u Simpsonů nebývalá pohoda. Nemluvící Homer je klidnější, a co víc, pozornější. Naslouchá druhým a víc si všímá svých blízkých. Jenomže – jaký život (případně seriál) by to byl se slušně se chovajícím Homerem Simpsonem...? (Česká televize)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužiaľ nie je celá epizóda o onej zdrátovanej čeľusti, máme tu nesúvisiaci úvod a uletený záver, pričom autá v aréne patria medzi moje najmenej obľúbené témy v seriáli. Fóry sú samozrejme top, ale chcelo to viac dotiahnuť v rámci deja a jeho celistvosti. Možno si to ani nevšimnete, ale najviac to tentokrát schytal Milhouse, ktorého maminka tak trochu oklamala, keď išli len tak von... No a pivo alebo špenát, toť otázka. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Homere, příšerně Vám páchne z úst! Teď si budu muset zout boty, abych ten smrad přebil." • ,,Nějakýho (pštrosa) si vyber a já mu dám pěstí až chcípne" ,,Třeba támhle toho" *Pštros dostane pěstí. Hned nato začne boxovat do Homera* ,,Myslel jsem, že jsme kámoši!" ()

Reklama

Reklama