Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děda Simpson zas jednou o sobě dává vědět – a to dost důrazně. Příčinou je nová dáma v domově důchodců, Zelda. Aby se jí mohl v konkurenci ostatních rezidentů úspěšně dvořit, potřebuje děda Simpson auto a nový řidičský průkaz. Ovšem děda za volantem, to nemůže zůstat bez následků... (Česká televize)

Recenze (6)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Nemůže použít tuhle fotku z poslední doby?" -STAŘEC KŘIČÍ NA MRAK- ,,Hm, tak jo." • ,,Máš opožděný reakce!" .......................,,BLBOST!" • ,,Tohle je Bronson v Missouri." ,,Mami, dal bych si sušenku!" ,,Ani nápad." ,,Tohle ti neprojde!" • ,,Podívej, to je jejich auto, určitě budou v tom divadle!" ,,Vsadím se, že ne. 2:1, kolik máš?!" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S dedom Simpsonom je vždy sranda, ale aj tak epizódy, kde je hlavnou postavou, nepatria medzi tie úplne najlepšie, skôr jednotlivé fóry z nich dokážu byť top. Tentokrát je to prechod do mesta Branson cez omnoho zaujímavejšie mesto Bronson (nevolá sa tak náhodou), prípadne poznámka jeho soka, keď sa opýta obyvateliek domu seniorov, či sem prišli pozrieť svoje matky. Dejová línia je už trochu slabšia, našťastie je stále sa na čom baviť. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (11)

  • Když Marge s Homerem zjistí, že jim děda sebral auto, tak před Lízou leží na zemi malý papírek. V dalším záběru je ale na zemi velký leták. (Duoscop)
  • Když vyhodí žena do popelnice uzlíčky, tak zazní hudba, která odkazuje na film Psycho (1960). (Duoscop)
  • Tři vousatí důchodci před Domovem pro seniory odkazují na americkou hardrockovou skupinu ZZ Top. (Duoscop)

Reklama

Reklama