Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po narození Barta zašel Homer do místní knihovny, chystal se totiž svému prvorozenému předčítat slavné příběhy z historie. Nedošlo na to ani u Lízy, ani u Maggie – až teď díky upomínce vzal Homer poprvé půjčenou knihu do ruky. A tak se Simpsonovi přenesou do starověké Troje, Hamletova Dánska a do doby Jany z Arku. Kdo z rodiny asi bude Odysseem, kralevicem dánským či Pannou orleánskou? (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zasadenie obyvateľov Springfieldu do historických, resp. fantazijných reálií nemá skoro nikdy chybu a tentokrát vážne vôbec žiadnu. Homer ako Odyseus, Líza ako Johanka z Arku a Bart ako Hamlet, čo chcieť pri paródii viac. Množstvo skvelých fórov, z ktorých sa ťažko vyberajú tie najlepšie. Napriek tomu neodporúčam Francúzom, ortodoxným kresťanom a pre istotu ani Angličanom. Dáni by túto epizódu tiež mali brať s nadhľadom. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diky tomuhle dilu jsem odpovedel spravne otazku ucitele anglictiny, jak byl zabit kral. Nevedel jsem to, jen jsem to zkusil a z meho vysvetleni, kde jsem se to dozvedel, nebyl ucitel moc nadseny. ()

Reklama

Reklama