Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto díle se Homer Simpson pořádně zapotí – stane se totiž nedobrovolným protagonistou springfieldského Kotle. Nakonec je ale pěkně horko všem: před mimozemšťany Kangem a Kodosem je třeba obhájit právo celého lidstva na existenci... Nelehký úkol, je-li pro cizí civilizaci prototypem člověka právě Homer. (Česká televize)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokiaľ máte radi zostrihové epizódy, tak môžete byť v pokoji, určite ide o lepšiu časť ako Spieva celý Springfield. Pokiaľ nie, tak si Gump Roast ani nepúšťajte. Celé to začína Homerom imitujúcim Forresta Gumpa, ktorý začne svoj životný príbeh rozprávať šerifovi Wiggumovi. Pokračuje to ale ďalej a Homer sa dostáva do Kotla, kde sme zase svedkami rôznych spomienok na predchádzajúce osudy Simpsonovcov. A možno príde aj duo mimozemšťanov s istým ultimátom. Asi by sa nič nestalo, ak by táto časť nevznikla, ale účel splnila, pobavila. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Střihové díly obecně nemám moc rád a tento je zvlášť špatný. Scénáristé se s tím tentokrát nijak nepářou a většinu času prostě sází jednu scénku za druhou bez nějaké přidané hodnoty, Nejspíš si to i sami uvědomují, o čemž svědčí omluva divákům za tento díl v závěrečné písni. ()

Reklama

Reklama