Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Který kluk by nechtěl, aby jeho táta byl hrdinou? A Bart toho dosáhne doslova vlastníma rukama: udělá z otce Homera hlavní postavu webového komiksu. Obrovská popularita „Táty Pruďase" ale Homera z dost pochopitelných důvodů nenadchne. Nicméně jde do sebe a snaží se záchvaty vzteku potlačovat – a Bartovi chybí inspirace. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

HOMER ZLOBIT!!! HOMER NIČIT!!! HOMER POMSTÍT SVĚTU!!! Bártův komiks Táta Pruďas se stává nejnavštěvovanější nepornografickou internetovou stránkou na světě. Takže je asi na miliontém místě. Každá internetová bublina ale jednou splaskne... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda z trinástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "I Am Furious Yellow" (Som cholerik, ale liečim sa). Bart Simpson sa inšpiruje svojim otcom Homerom pri tvorbe komiksu. Vznikne tak populárna séria Angry Dad (Táta pruďas) o šialene zúrivom zurvalcovi. Homer z toho nie je nadšený a tak sa rozhodne, že bude svoj hnev potlačovať, aby Bart nemal z čoho čerpať. Je však len otázkou času, kedy u Homera prekupne obrovský výbuch nahromadeného hnevu. ***** ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý námet, skvelé spracovanie a všetko je vyšperkované dokonalými fórikmi. Zrejme je to preto, že škodoradosť na účet Homera je proste vždy v seriáli to najvtipnejšie. Jeho "tŕnistá cesta naprieč kaktusmi, jednorázovými plienkami a pád do zelenej farby patrí do zlatého fondu a čo potom následné hulkovské vyčíňanie v meste. Stan Lee hviezdi tiež, je sympatické, že si takýmto spôsobom dokáže robiť zo seba srandu. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V této epizodě se poprvé objevil správce Seamus. (Duoscop)
  • Stan Lee, který v této epizodě nadaboval sám sebe, se v čase 05:40 Komiksáka zeptá, jestli není ten chlápek, co šmíroval Lyndu Carter, načež prodejce komiksů odpoví, že se jí jen dvořil a že její oči říkají ano, přičemž v tento moment bere do rukou akční figurku Wonder Woman. Je to narážka na seriál Wonder Woman (od r. 1975), kde Carter ztvárnila hlavní roli – ve znělce tohoto seriálu se totiž herečka usměje do kamery a v jejích očích se objevují záblesky, které by z pohledu moderního diváka mohly naznačovat dvojsmysl. (fiLLthe3DD)
  • Poté, co je Homer protažen kaktusy, se mu na krku vytvoří dvě bulky, které ale v následujícím záběru zmizí. (Duoscop)

Reklama

Reklama