Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líza konečně najde kamarádky na své intelektuální úrovni – jenže Carrie a Tina jsou vysokoškolačky, a tak Líza předstírá, že je mnohem starší. Bart má také problém s izolovaností – jenomže nedobrovolnou. Byl nakažen virem Panda a je dočasně nucen pobývat v plastové bublině. Nebyl by to ovšem Bart, kdyby tento handicap nedokázal bohatě využít. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata epizóda z trinástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Little Girl in the Big Ten" (Malá vysokoškoláčka). Lisa Simpsonová sa zhodou okolností a nedorozumeni ocitne na vysokej škole. Je šťastná. Našla si priateľky. Uživá si štúdium a nezávislý život mladej vysokoškoláčky až pokiaľ jej skutočný vek neprezradí kamarát jej staršieho brata Millhouse Van Houten. Sklamaná sa musí vrátiť späť do základnej školy. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bartova dejová línia je o dosť lepšia ako Lízina, jej výchova u Lugasha ale stála za to. No a Bart v bubline vyvádza čo to dá a je to aj vtipné. Ako v škole (pomsta utlačovateľom), tak doma (kúpeľ). Nebol by to ale Homer, keby si aspoň jednu scénku neukradol pre seba. Ako kamufláž toho, že v tom baráku nemôže žiť rodina, ale naopak neustále naliati študenti funguje dokonale, aspoň cez okno, keď vidno iba jeho siluetu. ()

Reklama

Reklama