Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simpsonovi se ocitnou na ulici. Jejich dům nebude po celkové deratizaci delší dobu k obývání, nemají kam se vrtnout – a tak se nakonec rozhodnou pro účast v televizní reality show. Získají tak potřebnou střechu nad hlavou, ale střechu z roku 1895 – a v tom je právě vtip celé show: tomuto historickému období musí odpovídat i jejich chování, oblékání, řeč... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak najskôr tu máme návštevu hokejového zápasu, kde sa predvedie svojimi znalosťami o brankárstve Líza (ako bývalý brankár) a pomôže jednému ruskému hokejistovi dať gól. Ako darček dostane jeho hokejku, ale nie je hokejka ako hokejka. Druhá polovica sa odohráva v historickom dome, kde sú Simpsonovci súčasťou reality show. A dokonca dostanú u producentov prednosť pred Billom Cosbym. Skvelá paródia na tento typ programov a ich "originálnosť", ale skvelé fóry doprevádzajú všetky scény. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[Vchod pro hňupy] • ,,A obyčejní fanoušci nedostanou nic?" *pěst do břicha* ,,Tak ti nevím, mám mu dát tuzéra?" • ,,Sakra, zrovna když jsem si tak pracně vydloubal žvejku z podpaží." • ,,Jdi si, Beatles jsou stejně blbá kapela!" ,,Vždyť jsme na hokeji!" ,,To máš fuk!" • ,,Řeknu to bez obalu, naším posledním nápadem byly otruby s hrozinkami." ,,Nechte ho mluvit! ,,Je to šílenec!" ()

Zajímavosti (4)

  • Během hokejového utkání chybí některým postavám v hledišti obličeje. (Duoscop)
  • V bytě Komiksáka visí na zdi plakát seriálu Xena (od r. 1995). (Duoscop)

Reklama

Reklama