Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simpsonovi čelí krizi: pilíř rodiny, maminku Marge přepadne na ulici zloděj, a důsledky tohoto šoku na čas ovlivní Marge samotnou i chod celé domácnosti. (Česká televize)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer bol už svalnatý, dokonca sa raz ukázal byť aj neuveriteľným Hulkom, Marge mala minule päťky prsia a tentokrát je kulturistka. Sú to super nápady, len sa akosi nabudúce vždy na všetko zabudne a všetci majú zrazu muskulatúry ako v prvej epizóde seriálu. Asi preto nedám tentokrát za plný počet, i keď ide samozrejme o epizódu s top fórmi, ako napríklad Homer a jeho skladanie rodiny do auta po vzore tetrisu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda zo štrnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The Strong Arms of the Ma" (Namakaná mama). Marge Simpsonová sa stane obeťou lúpežného prepadnutia. Má z toho traumu, začne trpieť psychickou poruchou. Jej stav sa zlepší až po tom, keď začne posilňovať. Vypracuje si vymakanú, vyrysovanú, svalnatú postavu. Ale keď sa začne dopovať steroidmi a zakázanými látkami vymkne sa jej to z pod kontroly. **** ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U Simpsonů je radost vyhledávat popkulturní odkazy . Marge v tomhle dílu vyřeší situaci stejně jako Sonny v Kmotrovi, trénuje při hudbě z Rockyho a po rvačce v baru slyšíme Adagio for Strings ze závěru Čety. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (8)

  • Když Homer dává věci do auta, tak posadí Barta s Lízou na zadní sedadla. Později tam už ale nesedí. (Duoscop)
  • Když Marge odejde po přebalení Maggie z WC, tak nechá otevřené dveře. V dalších záběrech jsou ale zavřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama