Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simpsonovi úspěšně podnikají a dopřejí si výlet: letí do Velké Británie! Děda Simpson chce najít dívku, s kterou se na konci války krátce setkal, ostatní poznávají památky – dokud Homer nenabourá do kočáru Jejího Veličenstva... (Česká televize)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Simpsonovci skončia na dovolenke v Anglicku a schytajú to skoro všetci. Tony Blair (Homer si myslí, že je to Mr. Bean), Judi Dench, Ian McKellen, samotná kráľovná a nakoniec aj Madonna. Čo viac by ste ešte chceli... aha, Homerovu stratenú sestru. Máte ju mať. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We're big shot tourists from everyone's favourite country, the USA. We saved your ass in Vietnam and shared our prostitutes with Hugh Grant, so give me some free maps and none of that dry British wit." ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z pätnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Obťažoval som anglickú kráľovnú" (The Regina Monologues). Rodina Simpsonovcov spolu s Homerovým otcom Abrahamom Simpsonom podnikne medzikontinentálny výlet do Veľkej Británie. Homer Simpson sa tam dostane do veľkých problémov, keď v Londýne spôsobí dopravnú nehodu. Prenajatým autom nabúra do slávnostného koča anglickej kráľovnej Alžbety druhej. ***** ()

Zajímavosti (9)

  • Když Bart porovnává bankovku s otiskem, který má Burns na hrudi, tak řekne, že je otisk dokonalý. Jedno písmeno ale nesedí. (Duoscop)
  • Bývalý britský premiér Tony Blair je první hlava státu či osoba zastávající vládní úřad, která pro seriál namluvila svojí postavu. Řada bývalých amerických prezidentů nabídky na namluvení svých postav odmítla nebo ignorovala. (peeteno78)

Reklama

Reklama