Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Spasitel je opět otcem. Štěňat je ovšem tolik, že je Simpsonovi musejí rozdávat. A při té příležitosti odhalí Bart s Lízou tajné trápení klauna Krustyho... V epizodě se objeví hned dvě legendy: zápasník Mr. T a kapela Beach Boys. (Česká televize)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scenáristi zase naháňajú až príliš kočiek naraz a máme tu hneď tri zápletky. Pričom tá prvá, Spasiteľovi rozkošní potomkovia, by v pohode vystačila na celú stopáž. Lenže potom zistíme, že Krustyho kariéra je zase v troskách, rieši sa jeho vzťah k židovskej obci a nakoniec sa Homer stáva moderátorom talk show. Dať to dokopy tak, aby sme sa v závere dostali k obligátnemu statusu quo, asi dalo zabrať. Ale ako obvykle aj v slabšej epizóde je zopár skvelých fórov ("Pripadám si ako na striptíze", Mr. T na roztočenom židovskom svietniku). ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krusty by chtěl hvězdu na židovském chodníku slávy, ale zjistí, že nemá nárok, protože neabsolvoval bar micva ("Já myslel, že jsem Žid, který se nemá rád. Přitom jsem jen obyčejný antisemita.") Rozhodne se to řešit, a jedním z důsledků je to, že Homer získává vlastní pořad v televizi. Zpočátku mu to šlape, ale pak mu bohužel začne radit Líza... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem někde zmiňoval, jak strašně mi přijde Krusty otravný? Vůbec by mi nevadilo, kdybychom se jej v seriálu zbavili úplně. Epizody, které nesou už jen ve svém názvu jeho jméno, doháním jen z principu dokončení série. ()

Reklama

Reklama