Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinný výlet do obchodního domu inspiruje Barta k malému podvůdku – tentokrát ovšem trestu neunikne. Rozsudek zní: šest měsíců v nápravném zařízení pro mladistvé. Homer mu chce situaci ulehčit a nechá se najmout do polepšovny jako dozorce. Výsledek je samozřejmě přesně opačný a Bart si radši poradí sám. (Česká televize)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viselo to vo vzduchu od prvej epizódy prvej série a osud a spravodlivosť sa naplnili, Bart skončil v nápravnom zariadení pre mladistvých (momentálne berú aj trpaslíkov). Jeho kúsok, ktorý k tejto udalosti viedol, ale patrí medzi jeho najinteligentnejšie a najvtipnejšie "rošťárny". V base to ale nie je med lízať, najmä, ak sa do toho zapletie aj Homer ako nový dozorca. Bart si tu ale nečakane nájde v istom zmysle spojenca a my tak máme možnosť v druhej polovici epizódy sledovať variáciu na Útek v reťaziach. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do kolien som išiel najmä keď sa Homer uchádzal o prácu väzenského dozorcu. Ak to dokážete prečítať tak máte príliš vyysokú kvalifikáciu. Ako strašne vzdialené je to realite by mohlo povedať mnoho mojich priateľov, nakoľko predvídať niektoré udalosti ktoré sa v South Parku (tom skutočnom), na Slovensku či vo svete udialo pol roka vopred nedokáže rozhodne každý... ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Někdy vyřezávám budoucnost..."   :-))  Cletus je moje velmi oblíbená vedlejší postava. Jinak pobavilo mě co tu někteří zdejší chytrolíni vytáhli jako "Chyby ve filmu": "Medvěd roztrhá uniformu šerifa Clancyho Wigguma na kusy. Když ale šerif chvíli poté chytí mladistvé uprchlíky Barta a Ginu, tak má policejní košili zase v pořádku. (LEGACY)" Hej kámo tys asi Simpsny moc nepochopil že jo - tohle není žádná chyba! To jsou prostě úplně typičtí Simpsni, kteří si tvoří vlastní realitu zcela dle svých svébytných pravidel.  PS: ještě žes tam nenapsal jako chybu, že to Wiggum přežil čéče  :-))) ()

Reklama

Reklama