Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

A je to tady – ředitel školy Skinner se konečně rozhoupal a chystá se svatba s paní učitelkou Krabappelovou. Jenže, ženy: Edna uteče přímo od oltáře. A tak mají Simpsonovi zase co zachraňovat... Nenechejte si ujít serenádu pod Edniným balkonem v podání Skinnera, Barta, Milhouse a Nelsona! (Česká televize)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ jedna z najlepších epizód pätnástej sezóny. Seymour a jeho zamestnankyňa sú už spolu pekne dlho a tak je načase sa vziať. Kde inde, než v telocvični školy a hádajte, akou limuzínou dorazí nevesta na svadbu. Lenže Skinner si nie je týmto krokom istý, čo Edna vycíti. Navyše vidíme úžasný flashforward, ako by to vyzeralo po 50 rokoch v domácnosti spoločne s máti v konštrukcii tarantuly. Vrcholov je tu viacero, paródia na Cyrana, vyspevovanie pod Edniným oknom, randenie s komiksákom a záverečný súboj "Catwoman" a "Klingona". ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Měl jsi někdy vztah se ženou?" - "Byl jsem jednou ženatý. V online fantasy hře." ___ "Proč na sobě máte kostým Kočičí ženy?" - "Cože? Chtěl jsem Kočičího muže!" ()

Zajímavosti (4)

  • Originál písně, kterou zpívají děti s ředitelem, je „The Lion Sleeps Tonight” od Tight Fit. (Duoscop)
  • Homerovo je auto zaparkováno před domem na parkovacím místě, ale hned poté Homer upozorní na to, že auto rozbil a nechal na trávníku. (PK Ivanhoe)
  • Homer řekne Komiksákovi, že je tlustý a plešatý. Komiksák ale vlasy má. (Duoscop)

Reklama

Reklama