Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líza má problém – někdo řekl, že je tlustá a že má velké pozadí. Marge má také problém – děti dospívají a už ji tak nepotřebují a její mateřské city jsou neukojeny. A tak vezme pod svoji střechu nevychovaného malého tyrana a až díky němu se její rodina zase dá dohromady. (Česká televize)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda zo šestnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Sleeping with the Enemy" (Noci s nepriateľom). Marge Simpsonová má pocit, že jej deti sa postupne osamostatňujú a už ju nepotrebujú, tak ako bola na to zvyknutá. Preto začne svoje city venovať zanedbalému uličníkovi Nelsonovi Muntzovi. Je to spolužiak jej syna Barta Simpsona. Keď sa Bart dozvie, že jeho matka sa stará o tyrana, ktorý ho v škole šikanuje je z toho zhrozený. Lisa Simpsonová má pubertálny problém so svoju postavou. Trpí komplexom z toho, že má vraj veľký zadok. **** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne zistíme, ako to bolo s Nelsonovým otcom v skutočnosti a niečo tak vtipné som skutočne nečakal. A to sme si všetci mysleli, že ide o nezodpovedného chlapíka, ktorý proste len chcel konečne zdrhnúť z domu. Spolu s Marge sú skvelá dvojka, až je nám všetkým ľúto, s akou mamou musí žiť. No a Marge ukáže, že si dokáže povedať vlastný názor, odnesie to práve Nelsonova mama. Až som zabudol, že tu máme aj dejovú líniu s Líziným veľkým zadkom, ale jej pozadie proste zostalo v pozadí ústrednej dejovej línie. ()

Reklama

Reklama