Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart chce hrozně jít na rapový koncert. Homer mu to nejdřív dovolí, ale nakonec matka synovi akci zatrhne. Bart teda vymyslí ďábelský plán, aby své oblíbence na benefičním koncertu „Vražda pro život" mohl vidět. (Česká televize)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda zo šestnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Pranksta Rap" (Rošťácky rap). Bart Simpson sa napriek prísnemu zákazu svojich rodičov zúčastní benefičného, rapového koncertu Vražda pre život. Bude mať veľké problémy, aby utajil, že tam bol. Nakoniec bude musieť s pravdou von. Aj keď mám seriál "The Simpsons" hodne rád, tomuto dielu dám iba jednu hviezdičku. Dôvod je jednoduchý, je mi maximálne odporné všetko, čo má nejaký súvis s rapovou pakultúrou. * ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vyvoněný" výsměch soudobé hiphopové kultuře. Benefiční koncert s názvem "Vražda pro život" a hlášky typu "Jedeme vraždit svoje nepřátele. Peace!", "Teď Bart zažije PSH - pořádně seřezanou hnědku!" nebo "Mami, Líza mě dissuje!" - "Dissuje? To rapeři ještě používají?" jsou naprosto kouzelný. :-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť tu máme dve dejové línie, tentokrát idú pekne za sebou a na konci sa pretnú. Bart sa zúčastní rapového koncertu Murder for Life, potom sa stane obeťou únosu, pričom my vieme, ako sa veci v skutočnosti majú. Ešteže je tu Wiggum a ten využije svoju mozgovú kapacitu na to, aby záhadu objasnil. Tentokrát nejde o vtip, on vážne na to príde, pričom podľa indícií je zrejmé, že je jediný v meste, kto na to mohol prísť. Špeciálne potešili 50 Cent so svojou hláškou o psích hovienkach a školský inšpektor v hip hopovom outfite. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kultura rapu se vyvíjí tak rychle, že co možná bylo vtipné a trefné v roce 2005, je dnes už zastaralé a poměrně mimo mísu. Takhle první část epizody vypadá jen jako koláž všech povrchních předsudků o rapu převážně starších generací a nedochází k žádné rozumné konfrontaci názorových skupin. Stačí se podívat na ty rýmy, které scénáristi vymysleli a hned je jasné, odkud vane vítr. Jediné co skutečně pobavilo, byl odkaz na PSH. ()

Reklama

Reklama