Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge vyžaduje po Homerovi, aby spravil děravou střechu. Ten si však moc neví rady, a když potká v baru pokrývače Raye, zdá se, že by mohlo být vystaráno. Ovšem situace se začne komplikovat... (Česká televize)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mojich najobľúbenejších epizód celého seriálu a dokonca sa nachádza v sérii číslo 16, ktorá nie je až tak vyrovnaná. Homer v psychiatrickej liečebni, to sa síce ponúka samo sebou, ale tentokrát sa veci majú trochu inak. Záverečné rozuzlenie by nevymysleli ani tvorcovia Columba či M. Night Shyamalan, a ak aj áno, tak by som sa neváľal po zemi tak ako po Hawkingovom vysvetlení teórie všetkého medzi Bartom, Homerom a pokrývačom v obchoďáku. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K epizodě jsem zasedl úplně náhodou v tom nejhorším psychickém rozpoložení, abych nestačil žasnout, o jak geniální díl jde! Nejen slovními hříčkami, ale humorem, všudypřítomným sarkasmem a především chytrým dějem, který má sice trochu očekávané, ale extrémně zajímavé vyvrbení. A pak, že novější série Simpsonů stojí za prd - výjimka potvrzující pravidlo. ()

Reklama

Reklama