Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barta vyloučili ze springfieldské základní školy. Ovšem Simpsonovi si nemohou dovolit soukromou školu, a tak Bart nastoupí do katolické školy, která je cenově nejdostupnější. Ale U svatého Jeremiáše drzouny netrpí... (Česká televize)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda zo šestnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The Father, the Son, and the Holy Guest Star" (Otec, syn a hosť svätý). Bart Simpson prekročil všetky medze a bol vylúčený zo springfieldskej základnej školy. Jediný kto ho je ochotný prijať je katolícka škola. Z Barta sa tým pádom stane kresťan-katolík, navyše i jeho otec Homer konvertuje do katolíckej cirkvy. Magre Simpsonová je z toho zhrozená. Rozhodne sa urobiť všetko preto, aby svojho muža a syna opäť zviedla na cestu zmätených bludárov zo západnej vetvy amerického reformovaného presbyluteránstva. * ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"V pátek žádný maso? A co jedí? Žárovky?" Bart pod vlivem irského kněze konvertuje ke katolíkům a vzápětí jej následuje i Homer. Vrátí se k jediné pravé víře - západní větvi amerického reformovaného presbyluteránství? ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart "ja som to nebol" to tentokrát vážne nebol. Napriek tomu začína boj o jeho dušu a my v plnej nahote vidíme, čo je to náboženstvo a jeho chápanie tupou širokou verejnosťou v skutočnosti zač. Absolútne spoločensky nekorektná sranda so skvelými fórikmi, ako najväčší netolerantný blb sa neprekvapivo ukazuje Ned, i keď tvorcovia sú k nemu až príliš krutí, keďže inokedy je za veľkého dobráka. Ako bonus sa dozvieme, ako sa dostávajú zlí chlapci k viere... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama