Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V prvním dílu XVII. řady má opět Homer problém, půjčil si totiž od mafie peníze a vsadil je na výsledek fotbalového utkání. A nebyl by to Homer, kdyby neprohrál a nevěděl, jak peníze získat zpátky. Propůjčil teda svůj dům na natáčení lechtivého filmu, ale je potřeba z domu dostat Marge a děti. Co kdyby jeli do Santovy vesničky? Co na tom, že je srpen? (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvý diel sedemnástej sezóny pôsobí dojmom, že ho písali štyria scenáristi a kto čo napísal, si povedali až na záver a nejak to dali dokopy. Ale bol prekvapivo len jeden. Každopádne niekoľko fórov vážne stojí za to, Homer na labuti alebo mrož ako bezpečnostný technik v elektrárni budú asi patriť k hajlajtom série. Alecovi Baldwinovi sa kedysi v seriáli vážne zapáčilo, tak sa opäť vrátil do štúdia, i keď tentokrát nenahovoril samého seba. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hello, Marge, where do we keep the socks that don't smell like feet?... Hello, Marge? Does the pizza guy take a check? If so, where do we keep the checks? And lastly, how do you write a check?" ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako není to tak špatný díl.Humor zde ujde.Gagy zde jsou dobré.Děj vcelku jde.Homer zde bojuje s mafií a jeho rodinka zde jede do Santovy vesničky,kde však jsou nemocní a unavení sobi a Lisu zde jeden sob kousne a pak má Lisa šrám na ruce,když jede zpátky domů v autě s matkou a dalšími 2 sourozenci.Dám 3 hvězdy a 60 procent.V této epizodě barman Vočko dá zdarma Homerovi lístky do oné Santovy vesničky a to proto,že Homer na něj naléhá kvůli mafii,která chce po Homerovi,aby natáčel ve svém domě erotický film a Marge jede díky tomu za Santou do oné vesnice.Ironií zde je,že je právě léto a není zimní období a zimní svátky. ()

Reklama

Reklama