Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V sousedství domu rodiny Simpsonových se má stavět muzeum známek. Ovšem po několika protestech nastala změna plánu a muzeum bude stát místo hřbitova a hřbitov se přesune hned vedle Simpsonových. Z Lízina pokoje je vidět přímo na hroby, a tak v něm Líza odmítá spát a každou noc se stěhuje k rodičům. Je potřeba vymyslet, jak Lízu vrátit zase zpátky do její postýlky... (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľká škoda, že v nasledujúcej epizóde neostane cintorín na svojom novom mieste, tesne vedľa domu Simpsonovcov. Bart ukázal ďalší zo svojich talentov, myslím, že stavebníctvo by sa mu mohlo stať celoživotným zamestnaním. Keďže hlavu zdedil po otcovi, nerobí mu problém ani hĺbkový vrt. Najlepšie scény sú predsa len na cintoríne, samozrejme v noci. Willie a jeho brat, Wiggum, doktor Nick a Líza osamotená so Spasiteľom, tu si nezadala s humorom nič ani hororová atmosféra. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlatá éra epizod, jejichž scény jsou v dnešním pohledu již kultovní. Nejenže se v tomto díle objeví nejsprostější hláška v historii Simpsonovského dabingu, ale hlavně Bártova jezdící postel bez brzd mě pobaví při každém dalším zhlédnutí. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To je ale p*čovina!" :D Tenhle díl byl po dlouhý době svižnej, odsejpal a bavila mě prakticky každá scénka. Trochu mi to připomnělo starý časy před devátou řadou... ()

Reklama

Reklama