Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jako již tradičně, speciální čarodějnický díl je rozčleněn do tří strhujících příběhů, při jejichž sledování se vám budou ježit vlasy hrůzou... V prvním příběhu Bártrobot je nahrazen těžko ovladatelný Bárt slušně vychovaným roboťátkem. V dalším příběhu pozval pan Montgomery Burns několik lidiček ze Springfieldu na lov. Ovšem radost pozvaných se zanedlouho zkalila – nelovila se totiž zvěř... Třetí příběh nás zavede na Springfieldskou halloweenskou party. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda zo sedemnástej série obsahuje tituly: "B.I.: Bartficial Intelligence", "Survival of the Fattest", "I´ve Grown a Costume on Your Face". ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

AI: Umelá inteligencia naruby, no veď kto by dal prednosť Bartovi pred jeho dokonalou robotickou verziou, ktorá si poradí aj s Flandersom. Lovecká epizódka je oproti ostatným dvom slabšia, je ale zároveň aj poriadne krvavá a stále lepšia ako Živý terč Johna Woo. No a Halloween v Springfielde patrí medzi vôbec to najlepšie, čo čarodejnícke diely kedy priniesli. Abe ako gorila, Flanders ako kvet, Líza ako Einstein... bezchybné. ()

Reklama

Zajímavosti (6)

  • Ve druhém příběhu Bart prohlásí, že jednou odpráskl ptáka a musel ke cvokaři. V epizodě Bart v úloze matky (1998) ptáka skutečně zastřelil. (Duoscop)
  • Na začátku epizody je zmíněn seriál O.C. (od r. 2003). (Duoscop)

Reklama

Reklama