Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Den otců. Bart a Líza vymýšlejí, čím by svého otce uctili. Bart dárek koupí, ale Líza se rozhodne vyrobit jej sama. Ovšem Homer její úsilí vůbec neocení, ba naopak. Líza je nejdřív smutná, ale pak se rozhodne upoutat na sebe pozornost tím, že se stane chuligánkou. Ale když se Homer rozhodne kandidovat na starostu, Líza se nabídne, že mu pomůže. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart: Hey, Mom. Can I have some money to buy Dad a present? Marge:If I give you money, how is the gift really from you? Bart: Where do you get your money? Marge: Here's a 10. Make your own card. Politická (dobrá!) satira prošpikovaná skvělými dialogy. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer ide do toho naplno, vo svojom novom originálnom kostýme dokonca vysedí sliepku a možno tak vyhrá voľby o starostu mesta. Jeho výhodou je, že si o ňom myslia, že ide o skutočné zviera, že je najmenším zlom zo všetkých dvadsiatich piatich a že Quimby je tam už príliš dlho. Nevýhodou zase, že kandidovať chce kadekto, dokonca aj mačacia žena a tá má čuduj sa svete aj plán pre rozvoj mesta. Homer tak ďaleko nepremýšľal... ()

Zajímavosti (7)

  • Při tiskovce se někdo opře do starosty Quimbyho, že jeho kancelář je jedním velkým fiaskem. Když se Quimby zeptá, kdo to je, řekne, že jeho tiskový tajemník a Quimby že si měl raději najmout synovce, a ona postava řekne, že je jeho synovec. Ale z epizody Chlapec, který věděl příliš mnoho (1994) víme, že starostův jediný synovec, Fredy, je jen zbohatlický vulgární frajírek. (Guilemot)
  • Na konci epizody si Homer stěžuje, že pořád cítí ocas. Jedná se o tzv. Fantomovou končetinu, kterou trpí lidé po amputacích. Tyto pocity můžou lidé mít i při ztrátě nějakého orgánu, prsu, zubů nebo očí. (Duoscop)

Reklama

Reklama