Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer dostal od svého šéfa důležitý úkol – má dojet do Itálie a vyzvednout jeho nový vůz Lamborgoty Fasterosa, protože takto ušetří šéf tisíce na daních. A prý dokonce sebou může vzít celou rodinu. Kdo by odolal takovému výletu? Ale jak už to bývá, nic není tak jednoduché, jak se na počátku zdá... (Česká televize)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia to naposledy s Talianskom iba jemne nakusli, tentokrát to ale roztáčajú poriadne, pretože celá rodinka sa sem vydáva na špeciálny výlet. No a čaká ich tu poriadne prekvapenie, akoby neboli už od nástupu do lietadla v obligátnych problémoch. Vydarená epizóda s úžasnou vôňou Talianska, osobne ma ale hrátky Boba a Barta mierne prestávajú baviť. Ešte že je tu jeho syn a jeho dokonalá opakovaná hláška o vendete. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ôsma epizóda zo sedemnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The Italian Bob" (Talian Bob). Homer Simpson dostane za úlohu priviesť z Talianska drahé auto pre svojho šéfa Charlesa Montgomeryho Burnsa. Spoločne so svojou rodinou teda vyrazí na príjemný výlet do slnečnej južnej Európy. Tam ich čaká prekvapujúce, šokujúce stretnutie. V malom talianskom mestečku natrafia na odvekého nepriateľa Barta Simpsona. Cestu im skríži Levák Bob. **** ()

Zajímavosti (11)

  • Toto je po sedmé, co je Levák Bob vidět mimo vězení. (peeteno78)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Levák Bob má na vězeňském mundůru napsáno #HABF02, což je výrobní kód této epizody. (peeteno78)

Reklama

Reklama