Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Farářovi se stala nehoda, a tak nemá kdo by se ujal vánočního kázání. Homer rád zaskočí a začne vyprávět trochu neobvyklý příběh, který nazval První Vánoce. Sice se dost podobá tomu o narození Ježíška, ale v podání Homera jsou některé informace opravdu překvapivé. A také děda Simpson má vzpomínku na Santu ještě z druhé světové války a není to vzpomínka vůbec příjemná. Santovi šlo dokonce o život... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špeciálny vianočný diel obsahuje tri epizódy s vianočnou tematikou. V dvoch sa pozrieme do minulosti a raz do súčasnosti. Zistíme, ako vznikla tradícia s vianočným stromčekom a že niekde blízko Pearl Harboru nelietali len japonskí kamikadze, ale aj Santa Claus. Očkove pokusy o sebevraždu boli už minule špičkové, tentokrát je ale ešte vynaliezavejší, napriek tomu to žiaden výsledok neprinesie. Fór epizódy je ale Willyho sen vo sne. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reverend Lovejoy se kvůli tragickému železničnímu neštěstí nemůže dostavit na vánoční bohoslužbu, takže za něj zaskočí Homer, který přijde s šokujícím odhalením toho, co vyrostlo z malého Ježíška. Děda Simpson hodí do placu historku o tom, kterak jako "Mladý Děda SImpson" spolu s panem Burnsem (kterého měl už dávno někdo zmlátit tříkolkou) za války potkal Santa Clause. Děda nakonec tráví štědrý den s mývaly, zatímco školník Willy ve snu sní svůj vánoční sen. Vočko páchá tradiční sebevraždu a Homer na poslední chvíli shání dárek pro Marge. ()

Reklama

Reklama