Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer má spolu se štamgasty od Vočka jet do Las Vegas. Ovšem cestu mu zkomplikuje nedobrovolný odjezd Bárta do převýchovného tábora pro problémové děti v severozápádním Oregonu. Je to totiž jediné místo, kde mohou dát Bárta do latě. Používají osvědčenou metodu tvrdé ruky, aby zkrotili drzé chuligány. Ale Bárt se již dříve ocitl na seznamu nežádoucích pasažérů letecké společnosti, a tak nezbývá Homerovi nic jiného než synka za nápravou odvézt... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart to opäť poriadne preženie, za asistencie Milhousea, a výsledkom je jeho eskort do polepšovne v prírode. Lenže už samotná cesta tam (a zase späť) bude veľkým problémom. Marge doma určite nezaháľa, preddomový výpredaj starých vecí sa skončí úplne inak ako spoločne s Lízou predpokladali. Dej síce nie je najpresvedčivejší, keďže v samotnom tábore strávime minimum času, ale je tu dostatočné množstvo vynikajúcich fórov. Tie sú spravodlivo rozložené medzi viacero postáv, ale asi vedie Smithers a jeho výhovorka pri kúpe liekov. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl.Bart se zde spolčí s Milhousem a zachrání Homera před smrtí a Homer s Bartem jedou do Vegas a Marge mezitím prodává léky Hadákovi a Otovi a pak jí dá polda Wigum do vězení.Nakonec zůstávají Meggie a Lisa sami,nebot i Bart s Homerem jsou v krimu a Bart předtím musí na letní tábor díky Homerovi. ()

Reklama

Reklama