Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kárlstátovy jeskyně – objeveny v roce 1956 Kárlovým otcem. Tak právě tam se vydá rodinka Simpsonových na výlet. A nebyli by to oni, kdyby vše probíhalo, jak má. Homer se zřítí a jejich návrat je ohrožen. Marge s Bártem jdou pro pomoc a Líza s otcem zůstane, a aby se nenudili, začne mu vyprávět nekonečný příběh... (Česká televize)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokedy ponúknu Simpsonovci komplikovaný puzzle systém rozprávania, jednu legendárnu časť sme tu už v tomto smere mali a Nekonečný príbeh je opäť geniálnou hračkou. Príbeh príbehu v príbehu a tak ďalej, kde sa zápletka ale rozpletie vo westernovom finále, kedy sa všetky dejové línie spoja a všetko sa vyrieši. Tak si k telke zoberte tužky a papiere a začnite si robiť graf. ()

Reklama

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto dokonalá až geniální epizoda s fůrou skvělých gagů a nápaditých příběhů v příběhu.  Barney - jak se pořád vracíš zpátky? Jsem opilec - nemám páru o tom co jak dělám!  :-))) Jako bonus se tu ještě dozvíme, jak se z archeologa Indiana Haďáka stal vyhlášený Sprinfieldský zločinec. A ten fór na začátku je opravdu odkaz na Karlsbad - neboli Karlovy vary německy? ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Během vyprávění Lízina příběhu zazní 6. symfonie („Pastorální“) německého skladatele Ludwiga van Beethovena. Hned na začátku, když se Líza prochází přírodou, zazní úplný začátek skladby. V momentě, kdy ji začne honit kozel (a pronásleduje ji až k Burnsovi), začne hrát 4. věta symfonie (motiv bouře). (Idée_fixe)
  • V této epizodě se z dopisu Mosesa „Vočka“ Szyslaka dovídáme, že se Edna Krabappelová přistěhovala do města jako dospělá a že se Chester „Haďák“ Turley stal kriminálníkem až potom, co ho Vočko okradl o tašku zlatých mincí. Nicméně v epizodě Vyrůstáme ve Springfieldu vidíme náctiletou Ednu na chodbě střední školy a Haďáka při šikaně spolužáka. (StrYke)

Reklama

Reklama