Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Homer výhodně zakoupil zmrzlinářský vůz. Marge má zrovna období, kdy trpí tím, že po ní nic nezůstane. Ovšem najednou je tu nápad – kolik dřívek zůstává po vycucaných nanucích – vždyť by se daly nějak využít? A zrodila se umělkyně – tvoří sochy z dřívek od nanuků a dokonce se blíží vernisáž její výstavy... (Česká televize)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer je ako pouličný predavač zmrzliny rozhodne menej nebezpečný ako bezpečnostný technik v elektrárni Ale aj zmrzlinárskym autom sa dá zničiť všetko krásne, čo si s Marge vybudovali. No to trochu preháňam, ale zase nie príliš. Marge zase objavuje ďalší zo svojich mnohých talentov, ktoré vďaka rodine nikdy naplno nerozvinie. Osobne mi je trochu ľúto, že sa v nakročenom smere v jej živote nikdy nepokračuje. Najlepšie sú fóry na pohrebe a Homerovo akčné obliekanie. ()

ModryPlamen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homerová túžba po zmrzline ho stojí zamestnanie v jadrovej elektrárne. Preto si kúpi zmrzlinárske auto a začne predávať zmrzlinu. Marge z drievok od nanukov začne tvoriť umenie, to jest sochy v životnej veľkosti. Sochy známych obyvateľov Springfieldu. Nie je zo zlý diel, bol však totálne pokazený komiksákovou poznámkou k prequelovej trilógií SW (hejter). To že prequel nie sú zlé filmy nebudem znova rozoberať. Komiksák si okrem toho kopol aj do reštaurovania starej trilógie. Keď Lucas zlepšil zvuk a obraz v starej trilógií, tak to je zlé? Jediné čo pridal sú oslavujúci ľudia po celej galaxií a Haydenov duch na konci šestky. To naozaj niekomu vadí? Ale to, že Rey bez výcviku porazí skúseného sitha, nevadí nikomu. Myšlienkové pochody sequelistov sú evidentne nad rámec môjho chápania. ()

Reklama

Reklama